Kortet för dagen, onsdag v.38

http://framtidsvision.com

🌸Längst ned på sidan hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar!🌸

Den hängde mannen
Släpp alla dina måsten och se världen ur en ny synvinkel. Ibland måste man vända upp och ner på sig själv för att se att det finns andra vägar, möjligheter eller värden i livet. Du kan behöva upptäcka och se vad som är viktig och vad som inte är av så stor betydelse.

Vilka måsten är det som du har framför dig idag som kommer att vara bra för dig i ditt fortsatta liv? Finns det saker som kan väljas bort eller helt bero? Ibland gör vi saker per automatik, vem skulle annars göra dem?

Om du tittar på personen på bilden så ser du att hen känner sig fastlåst och begränsad av omständigheterna, helt enkelt ett offer för situationen. Men titta en gång till, ser du lösningen? Personen håller själv i nyckeln och kan frigöra sig när som helst.

Det samma gäller dig, det är du som håller i nyckeln till ditt liv och det är du som skapar dina begränsningar. Visst finns det begränsningar vi inte alltid råder över, men det är du som väljer att se om det finns några möjligheter.

Om du bara ser begränsningar och hinder så kommer du inte vidare, idag behöver du istället vända blicken och se vilka möjligheter som du har. Så ta fram din nyckel och frigör dig från dina egna begränsningar, livet är fullt av möjligheter.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.38
Månadsläggning för september månad

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen
Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *