Kortet för dagen, måndag v.44

http://framtidsvision.com

Julklappstips och länkar hittar du längst ned i inlägget.

Ess av Mynt
Idag kan någon form av rikedom förgylla din dag. Det kan handla om rent ekonomiska värden, med en extra slant som trillar in idag. Men det kan också handla om en känslomässig rikedom som infinner sig under dagen.

Något nytt kan även vara i antågande. Någon form av nystart som har med det praktiska och materiella att göra. Det kan handla om renovering där hemma, eller du kanske ska börja en ny kurs eller utbildning, det skulle även kunna vara förändringar på din arbetsplats som påverkar dig eller att du helt enkelt är på väg att byta jobb.

Det här är ett positivt kort som visar på framgång för dig. Det kan vara ett nytt kontrakt eller projekt som för med sig lite extra pengar till kassan. Eller du kanske äntligen lyckas dra den där vinstlotten och får oväntat en extra peng på kontot.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.44
Månadsläggning för november

Julklappar till hela familjen
Härliga produkter för hela familjen
(jag kan erbjuda dig 30% rabatt, skicka mig ett mail )

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Tack snälla Madeleine för budskapet, jag ser fram emot att få möta det positiva för nu har det ett tag varit så negativt då jag var sjuk. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra vecka och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *