Kortet för dagen, tisdag v.48

http://framtidsvision.com

Julklappstips:
Köp presentkort

Julklappar till hela familjen

Sex av Mynt
Idag kan andra människor se upp till dig lite extra. Du ser ut att glimma lite mer än vanligt, och du kan idag få någon form av erkännande eller bekräftelse som får dig att känna dig lite extra viktig eller får dig att må extra bra.

Ditt hjärta kan idag svämma över av värme och kärlek och du kan dela med dig av både kunskaper och tjänster. Andra ser ut att trivas i ditt sällskap och du kan ha en lugnande inverkan på människor omkring dig.

Det här kortet kan även handla om välgörenhet och att du idag skänker pengar till eller på något vis hjälper någon välgörenhetsorganisation i sitt arbete. Men välgörenhet kan också vara att hjälpa någon i det lilla, några vänliga ord och ett leende kan räcka långt för den som känner sig ensam.

Dagen ser ut att föra med sig värme, kärlek och omtanke och energierna går åt båda håll, så det handlar om att både ge och få, en form av kosmisk balans.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.48
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *