Kortet för dagen, tisdag v.52

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.

Döden
Det här kortet kan vid första anblicken få vem som helst att känna kalla kårar utefter ryggraden, men det är inte så farligt som det ser ut, snarare tvärt om. Döden står för att något nytt och bättre är på väg in i ditt liv. Men för att gå vidare måste du också lämna något gammalt för att göra plats för det nya, och det är det som du lämnar som döden symboliserar.

Om du tittar på kortet så ser du hur repet som är i din väg är på väg att brista, nya möjligheter kommer snart att öppna sig för dig. Du kan även se att det är en dörr som står på glänt längre bort, förändringen är nära bara du vågar se efter.

Att det här kortet visar sig nu är inte så konstigt. Vi är på väg in i ett nytt år och måste då lämna det gamla bakom oss. Städa ur det som du inte vill ha med dig in i det nya, det kan handla om tankar, känslor, minnen, men även platser, personer osv som det är dags att släppa taget om.

Du kanske med det nya året planerar att börja med en ny livsstil, äta bättre, motionera mera, sluta med ett beroende av något slag, du kanske ska flytta, byta jobb, gå ur eller in i en relation eller något annat som har livsavgörande betydelse.

Oavsett inom vilket område som förändringen är på väg så är det dags för en ny era i livet, du har kommit en nivå högre och är redo för nya utmaningar i ditt liv. Lycka till i livet med det nya året och nya spännande utmaningar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.52
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *