Kortet för dagen, måndag v.15

http://framtidsvision.com

Du hittar kontaktuppgifter och länkar nedanför inlägget.

Kejsaren – den gröna mannen
Härliga vårkänslor kommer med det här kortet. På bilden ser vi en fjäril som symboliserar förändring och transformation och en fågel med sina nylagda ägg som symboliserar livet, nystart och pånyttfödelse. Det sprudlar av grönska och kortet förmedlar att ljusare tider är på ingång.

Budskapet passar mycket bra in på den solförmörkelse som sker idag. Med den kommer nya stora energiskiften och förändring vilka kommer att påverka oss under det närmaste ett och ett halvt åren. Det kan kännas tufft nu i starten, då det kan vara lite lite guppigt, men det kommer att ge stor belöning med tiden. Så försök att tänka positiva tankar och ta emot vårens glada energier som ger hopp om livet.

Energin som kortet för med sig är från moder Gaias gemål, den gröna mannen. Denna energin kan inspirera dig till att uppnå än större mål och framgång än vad du kanske tidigare drömt om. Det här kortet kan även föra med sig nya avtal och kontrakt, samt en grundläggande struktur som du kan bygga en stabil grund utifrån. Det är sannerligen rätt tid att sätta sina mål nu.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.15
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *