Med livsinsikt förändras allt

Jag hoppas att du har haft en underbar helg och låtit dig själv stanna upp och reflektera över livet. Idag tar vi steget vidare mot din vision genom att göra aktiva val och se möjligheter.

Genom att göra aktiva val skapar du ditt eget liv, vilket ökar din känsla av välbefinnande och att må bra. Genom att göra aktiva val kan du också välja de aktiviteter som tar dig närmare just din vision.

Om du istället väljer att vara ett offer för omständigheter som finns runt omkring dig och låta andra göra din val åt dig, så kallade passiva val, så förminskar du dig själv, du mår sämre och finner kanske ingen mening med livet. Res dig då upp och bestäm dig för vad du själv vill och gör aktiva val för att nå din inre vision.

Med livsinsikt förändras allt (mentalt) samtidigt som ingenting förändras (fysiskt). Den mentala kraften är dock så stark att den kan förflytta de berg som utgjort dina hinder för att nå din vision. Och när du har kommit så här långt är det dags för den fjärde nyckeln till din mentala verktygslåda.

Den fjärde nyckeln leder till verktyget ”möjligheter”. Vilka möjligheter har du för att nån din vision? Vilka möjligheter finns det omkring dig? Behöver du kontakta någon? Ska du anmäla dig till en kurs eller utbildning för att få mer kunskap inom något område? Kanske finner du svar och möjligheter via internet.

Skriv ner alla tänkbara möjligheter som du har och som finns omkring dig. Gör en riktig ”brainstorming” och låt dig bara se möjligheterna och inga hinder.

Fånga ögonblicket, det kan aldrig göras om. I hur många ögonblick gör du aktiva val? Vad vill du göra i det här ögonblicket? Varför inte fånga möjligheterna! Kvalitéten på dina ögonblick avgör kvalitéten på ditt liv.

Låt positiva tankar och energier fylla hela ditt sinne och fortsätt att kämpa så når du din vision och fyller ditt inre med välbefinnande och känslan av att må bra.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i just din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *