Att lyckas i livet

Har du lyckats i livet? För vem har du lyckats och vad innebär det att lyckas?

När har man egentligen lyckats i livet? Är det när man går ut skolan med högsta betyg? Är det när man vinner pengar på spel? Är det när man är bäst avlönad i hela kvarteret? Är det när man har fått barn eller är det när man har gift sig?

Om vi tänker det omvända, man går ut skolan med dåliga betyg, förlorar pengar på spel, har ett låginkomstjobb, är barnlös eller skiljer sig. Är man misslyckad då?

Många gånger låter vi samhällets och omgivningens förväntningar tala om för oss när vi har lyckats. ”Du har verkligen lyckats i livet som har ett så bra jobb, fint hus och familj”, kanske du har hört någon säga. Men innebär det att personen ifråga själv känner sig lyckad? Eftersom samhällets förväntningar säger att den här personen har lyckats så måste det väl vara så, eller?

För att återgå till frågan ”För vem har du lyckats?” Är det för dig och din egen skull eller är det för någon annans?

Hur mår man när man har lyckats? Jag tänker att lyckas i livet innebär att må bra, ha tillfredsställelse och en inre harmoni.

Vad det innebär för varje enskild individ är helt olika. Vad får dig att må bra? Vad får dig att känna tillfredsställelse? Och vad får dig att känna inre harmoni?

När du vet svaren på dessa frågor och når dessa svar, då har du lyckats i livet!

Kom ihåg att det är ditt liv du ska lyckas i, ingen annans.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i just din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *