Genom aktiva val når du livsglädje

Känner du tillfredsställelse och livsglädje i ditt liv, eller är du ett offer för dina egna passiva val? Nå din livsglädje genom att göra aktiva val.

Vad är det som gör att du befinner dig på den plats i livet som du gör just idag? Jo det är dina tidigare val och beslut i livet. Förhoppningsvis njuter du av ditt liv eftersom dina tidigare val har varit lyckosamma.

Men det kan ju vara så att du inte alls är nöjd med ditt liv eller delar av det. Dina tidigare val i livet har med andra ord inte varit rätt väg till inre tillfredsställelse och livsglädje.

Du kanske till och med känner att du inte har gjort några val i livet, det bara blev så här. I såna fall är du offer för dina egna passiva val.

Ett val kan vara antingen aktivt, du påverkar själv, eller passivt, du påverkas av andra och av olika omständigheter.

Men lugn, det är aldrig för sent att ändra inställning i livet. Oavsett om du är nöjd och njuter av livet eller om du känner dig som ett offer av omständigheter så kan du från den plats som du befinner dig på i livet idag påverka resten av ditt fortsatta liv.

Så bestäm dig för vad du vill fylla ditt liv med. Är valet spontanitet, kreativitet och livsglädje, ja då väljer du att göra aktiva val som tar dig dit. Men det är du som själv måste vilja, välja och vara aktiv. Gå ut och gör dina aktiva val och njut av ditt liv.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *