Visdomskort v.34

Så här säger visdomskortens budskap inför v. 34.

Tarotkortens budskap (Messenger of Earth)
Nystart inom arbete eller studier, ta vara på chansen. Praktiska förändringar påverkar din vardag. Tro på dig själv, gå rakryggad fram i det du gör.

Fokusera på ditt mål och vad du vill uppnå så växer kraften och styrkan i dig, var målmedveten. Hårt arbete kommer att återbetala sig.

Orakelkortens budskap (Great Mystery)
Tro på dig själv, släpp dina tvivel, lita till att du befinner dig på rätt plats i livet. Det du tidigare har sått i ditt liv kan du nu skörda. Fortsätt framåt stärkt i din tro på dig själv, du är skaparen av ditt eget liv.

De tankar, känslor och handlingar som du föder är också de som växer. Men precis som du sår ett frö idag så kommer inte frukten redan imorgon. Du behöver vårda det du vill ska bära frukt under en längre period, men i slutänden är det all mödan värd.

Änglarnas budskap (Ärkeängel Mikael)
Du är aldrig ensam, Ärkeängel Mikael kommer med trygghet och beskydd och hjälper dig vidare på just din livsväg. Nu är tiden inne för förändring i ditt hem eller i ditt arbete.

Med denna ängels beskydd blir vägen framåt enklare. Om det känns tung behöver du bara be Ärkeängel Mikael om hjälp.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu förändras många människors vardag, det är tydligt att semestrar går mot sitt slut och att skolorna börjar igen.

Tro på dig själv nu när förändringar sker, sätt upp mål och se dina möjligheter. Fokusera framåt, du har alla förutsättningar att lyckas. Värna om det du vill ha mer av i ditt liv, så växer din skörd.

Ta hjälp av Ärkeängel Mikael om du behöver stöd i de förändringar som sker.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *