Nya mål – nya möjligheter

Den bästa medicinen i ditt liv kan vara att veta vart du ska. För om inte du vet, hur ska någon annan kunna veta? Genom målsättningar kan du stärka din självkänsla och öka ditt inre välbefinnande.

Har du någon målsättning med den här veckan eller famlar du i blindo?

Genom att sätta upp ett mål för dig själv som du känner är nåbart och sedan aktivt jobba för att nå det så stärker du dig själv i din självkänsla.

Det kan vara ett litet mål, vad som helst t ex 15 min egen tid varje dag för meditation, läsning eller yoga, inte höja rösten åt dina barn utan öva på att vara mer pedagogisk, en rask daglig promenad, inget socker på vardagarna, lyssna bättre och kärleksfullt bemöta den person som du har en relation med och så vidare.

Genom att sätta mål så väcker du också ditt sinne. Du tvingar dig själv till att tänka i nya banor, även om det bara är små steg.

Men precis som allt annat så blir många små steg ett stort tillsammans.

När du väcker ditt eget sinne och skaffar dig nya tankebanor så kommer du både medvetet och omedvetet att påverka din omgivning. Det gör i sin tur att du väcker fler sinnen till liv.

Om du hela tiden kör ditt liv på repeat så blir du som en radiostyrd zombie. Att väcka ditt sinne kan vara den bästa medicinen du tagit på länge.

Så öppna upp för nya tankebanor, sätt kreativa mål och satsa på dig själv för att öka ditt eget inre välbefinnande och i en förlängning även din omgivnings välbefinnande.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *