Intuitionen…

…alla har den, men du väljer själv om du ska följa den.

Du kan ignorera den eftersom du inte tror på den, då kommer du att på ett eller annat vis upptäcka att det var dumt. Du kan drabbas av motgång, olycka eller en inre obalans och oro.

Du kan välja att följa den och upptäcka att valet blev rätt, du får ett flöde i livet och ditt inre välbefinnande stärks.

Du kan stärka din intuition genom träning, precis som vi tränar styrketräning för att få större muskler kan vi träna intuitionen för att få en större medvetenhet.

Träna din intuition genom att först och främst hitta ditt inre lugn. Din intuition sitter inte i hjärnan, utan man brukar prata om magkänsla. Intuitionen består av energier som fångas upp av kroppens energifält. Solar plexus, som sitter mitt i magen, är exempel ett sådant energifält.

Dessa energifält, som finns i våra kroppar, kallas gemensamt för chakran. Solar plexus har lätt att fånga upp stämningar som finns i energierna närmast omkring oss. Det är därför små barn ofta får ont i magen om det är rörigt eller oroligt runt omkring dem. Barn är oftast mer öppna och mottagliga då de inte har slutit sig som många vuxna människor har gjort.

Hjärtchakrat är ett annat energifält där intuitionen är stark. Använd dina energifält för att stärka din intuition. Lugna kropp och sinne t ex genom meditation och gå på din känsla, intuition, i den fråga som du önskar svar på. Ställ din fråga och känn inåt.

Träna intuitionen t ex genom att ha några olika bilder framför dig med baksidan upp. Välj en bild utan att titta, håll den mellan dina händer och känn, inte tänk. Vad känner du? Vad upplever du? Kanske färger, former, kärlek, lycka, sorg osv. När du känner dig nöjd, vänd på kortet och se vad som stämde med din intuition. Ju mer du övar ju bättre resultat kommer du att få.

Lite reklam för kommande föreläsning: Om du är intresserad av eteriska oljor och naturens eget apotek, klicka på länken för mer information:

https://www.facebook.com/events/704535330059641/?ti=cl

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *