Visdomskort v.44

Tarotkortens budskap (Queen of fire)
Om du är kvinna så är du handlingskraftig nu. Om du är man har du en handlingskraftig kvinna i din närhet. Queen of fire viker inte ner sig för någon, hon vet vad hon vill och står för sin sak. Med sin styrka skapar hon också både trygghet och balans. Hon följer sitt hjärta och är en kärleksfull person, även om hon kan framstå som både hård och barsk. Men bakom den hårda ytan finns ett hjärta av guld, och allt hon gör är i välmening.

En känsla för en ny eller en gammal passion kan blossa upp i ditt liv. Följ din känsla och uttryck din kreativa sida, gärna tillsammans med andra.

Orakelkortens budskap (Answering the call)
Svarar du på universums tillrop? Nu är det tid att lyssna inåt! Har du bett universum om hjälp eller förändring så kommer svaren nu. Var vaksam på tecken och förnimmelser omkring dig, alla är de budskap från universum och dina omgivande beskyddare. Du har öppnat ett fönster mot universum, var vaksam under de närmaste dagarna både på dina drömmar och dina dagliga upplevelser av små och stora tecken i din vardag.

Änglarnas budskap (Opal)
Älska dina barn, oavsett vad, det gör änglarna. Opal ber dig att se oskulden och fulländningens perfektion hos dina barn. Om du känner oro för något av dina barn, be Opal om hjälp hon är alla barns beskyddande ängel, både på jorden och i himlen.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Använd din inre kraft och passion, var kreativ och kanske lite barnslig. Genom att plocka fram barnet i dig kan du också bemöta och förstå dina egna barn, genom att se med ett barns ögon. Nu är tid för kreativitet och lek, kanske då tillsammans med dina barn eller barn i din omgivning.

Barnet i dig har också lättare att höra universums kommunikation och se de små tecken som dyker upp omkring dig. Var vaksam på universums rop till dig, alla svar du vill ha kan du få, men du måste lyssna.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *