Förändring börjar inifrån

Sanningen är att du aldrig kan förändra någon annan än dig själv.

Det vore högst behändigt om alla andra bara kunde förändra sig och anpassa sig efter dina förväntningar och krav. Det skulle ju bespara dig en massa energi.

Men så fungerar det tyvärr inte. Först när du inser det kan du börja din egen förändring för att på så vis påverka din omgivning i den riktning som du önskar och därmed få till stånd både en inre och en yttre förändring.

När du inser och accepterar att andra inte förändras eller kommer att förändras på det sett som du önskar, så kommer du genom en ökad förståelse att nå en inre frid och harmoni inom dig själv.

När du önskar förändring börja alltid med dig själv. Vad vill du förändra och vad vill du uppnå med förändringen? Vad kan du själv förändra: attityd, bemötande, tankesätt, handlingar? osv.

Förändringen börjar inifrån. Om du inte är överens med din inre förändring kommer du inte heller bli överens med de yttre förändringarna.

Hitta balansen i livet genom att använda både hjärna och hjärta när du skapar ny struktur och process i ditt liv.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *