Visdomskort v.45

Tarotkortens budskap (Star)
Var nöjd och tacksam över det du har. Du blir inte lycklig av att fokusera på vad andra har mer eller bättre än dig.

Var stolt över dig själv och vad du har åstadkommit i ditt liv, som har tagit dig dit du är idag.

Du har lämnat eller är på väg att lämna det som inte längre tjänar dig i ditt liv. Men livets visdom, kunskap och erfarenhet bär du med dig, vilket stärker dig i ditt fortsatta liv.

Hoppets stjärna lyser över dig där du nu går vidare på livets stig.

Orakelkortens budskap (Eagle medicine)
Lyft blicken och se saker och ting ur ett högre perspektiv. Släpp dina rädslor! Mod och uthållighet kommer nu till dig. Gå vidare i den situation du befinner dig i, håll ditt huvud högt och tro på dig själv.

Föreställ dig att du precis som örnen ser saker ur ett högre perspektiv. Blunda och känn örnens kraft och styrka ända ut i vingspetsarna. Fyll dig med denna energi och allt du gör kommer att bli till det bästa för dig.

Änglarnas budskap (Adriana)
Lita till din intuition, lägg märke till återkommande mönster i dina tankar och känslor. Det kan vara ord du hör eller ser, något du drömmer eller något litet tecken som ett mol på himlen eller ett löv på marken.

Följ din gudomliga vägledning och gör de nödvändiga förändringar som krävs. Be Adriana om hjälp, änglarna hör dig och vägleder dig hela vägen.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Lyft blicken och titta på dig själv och ditt liv med stolthet. Så mycket som du har klarat av, så mycket visdom och kunskap som du har tillägnat dig genom livet. Var stolt!

Lämna det gamla, destruktiva, onödiga och intet tjänande bakom dig och gå vidare. Med örnens kraft, hoppets stjärna och änglarnas gudomliga vägledning kan allt bara bli rätt. Ha tillit till din inre kraft och lita till din intuition, så föds både mod och uthållighet hos dig att gå framåt på just din stig i livet.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *