Positivt tänkande-Det går bra nu

Tänk att tankens kraft har en sådan enorm makt. Tanken kan fånga dig och rycka med sig dina känslor som gör att din upplevelse kan bli både positiv och negativ beroende av vilka tankar du tänker.

Det är lätt att fastna i ett tankemönster som sällan är av godo. Vi människor har lättare att tänka negativa och destruktiva tankar som definitivt inte hjälper oss framåt eller får oss att må bra.

Men lika lätt som det är att tänka negativ är det faktiskt att tänka positivt, men du kanske behöver träna din hjärna om den inte är van.

Ibland behöver man lura sin hjärna att tänka positivt, vilket kan leda till positiva känslorus i kroppen och man kan nå den där inre känslan av att må bra.

Jag vet inte om du tittar på ”Så mycket bättre” på lördagskvällarna, men jag brukar se på det. Något som slagit mig då är hur mycket tankar och känslor alla dessa låttexter innehåller. Det måste vara en av de bästa sätten att affirmera vad man önskar sig till universum.

Om vi tar Petters låt som exempel ”Det går bra nu”, den skrevs och släpptes under en period då det inte alls gick bra för Petter. Men genom att tro på det han sjöng och sätta sig in i känslan om och om igen, slog den låten stort och blev en jätteframgång för honom.

Det tycker jag är ett bra exempel på hur man kan lura hjärnan och få den att tänka positivt, samtidigt som känslorna hänger med, vilket leder till ett genljud i hela universum, vilket ger mångfaldt tillbaks.

Så jag föreslår, gör som Petter, föreställ dig och intala dig att det går bra nu. Tänk tanken och känn den underbara känslan. Övning ger färdighet! Var positiv i sinnet så kommer universums eko snart mångfaldt tillbaks till dig.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *