Visdomskort v.2

För att ta del av Framtidsvisions alla inlägg och erbjudanden följ mig gärna på Facebook, https://www.facebook.com/framtidsvision/

Tarotkortens budskap (6 of Earth)
Den vita hjorten på kortet säger åt dig att vara stolt. Gå med stolthet in i förändringens tid. Utveckling kräver mod och ger dig frihet. Känn stolthet när du går framåt på din livsväg, den ännu oskrivna framtiden år 2020. Med stolthet kommer både trygghet, lycka och glädje. Tro på dig själv så kommer du att lyckas, oavsett vad ditt mål är.

Oväntade resurser och glada överraskningar kommer till dig. Precis när du kanske har gett upp hoppet så skickar universum den hjälp och de tillgångar som du just nu behöver. Allt du själv har gjort och gett under alla år kommer nu att återgäldas dig. Var vaksam och tag tacksamt emot det universum sänder dig. Vad har du fått idag?

Orakelkortens budskap (Sacred Montain)
En bild över Inkarikets heliga och hemliga stad Machu Picchu, dold hög uppe i de Sydamerikanska Andernas bergskedja i Peru, visar på den magiska och hemliga rikedom som du har i ditt inre. Du kanske inte ens själv är medveten om den. Men nu är det tid att känna inåt, känna efter vad du vill, fokusera på ditt mål, följ ditt hjärta och rikedomen kommer att uppenbara sig för dig.

Genom stillhet och meditation, observera istället för att agera, därigenom finner du kraften och rikedomen. Din inre kraft föds ur tystnaden, lyssna på din inre röst och väck din inre visdom. I din tanke kan du meditera på det heliga bergets topp. Du kan se världen i alla riktningar. Tacka berget för dess visdom. Tag tacksamt emot en del av bergets uråldriga visdom för att finna din egen inre rikedom.

Änglarnas budskap (Serephina)
En lycklig förändring är på väg att ske i din familj. Det kan för tillfället kännas både rörigt och kaotiskt, men var säker på att utgången kommer att bli till det bästa. Utmanande diskussioner och renande sanningar kan komma upp till ytan. Men efter att stormen har blåst över öppnar sig möjligheterna för den lyckliga förändring som är på ingång. Överlämna all din eventuella oro till universum, allt blir till allas bästa.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Förändringar på många olika plan är på ingång, både fysiskt, emotionellt och andligt. Rikedomen finns i ditt inre och mer är på väg, tag tacksamt emot universums alla gåvor. Meditera gärna för att stärka din inre kraft och öppna upp för all din inre rikedom. Magin finns i stillheten och tystnade. Var vaksam på alla tecken som kan komma i din väg, det är universum som sänder dem. Lyckliga förändringar är på väg till dig. Var stolt över dig själv och ditt liv. Tro på dig själv, så lyckas du med precis vad du vill.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *