Fokus på målet

Vad har du för mål med detta år? Fokusera och tro på dig själv så kommer du att lyckas. För om inte du tror så är det inte säkert att någon annan gör det heller.

Om du inte tror på dig själv, så spelar det heller ingen roll om någon annan tror på dig. Du kommer aldrig att lyckas med att nå dina drömmars mål om du inte tror att du kan lyckas.

Sätt upp ditt målfokus, ta ett litet steg i taget, och tro på dig själv. Genom att lita på dig själv och göra något litet varje dag som tar dig mot ditt mål, då är du redan från början en vinnare.

Att fokusera på målet och samtidigt känna den inneboende glädjekänslan att lyckas gör att universum hjälper dig fullt ut. Ingen tvekan, bara full tillit till dig själv och till universums lag och miraklens tid är här.

Vet du att forskning visar att endast 5% av alla människor har ett mål som de är fokuserad på och arbetar mot. De vet precis vad de vill och tar sig dit genom att tro på sig själva och universum, utan minsta tvekan.

Detta medans övriga 95% aldrig blir riktigt nöjda. Dessa människor (de flesta av oss) kan visst ha ett mål, eller kanske flera mål, och kanske jobbar lite hit och dit med dem. Inte konstigt om de inte kommer framåt i den takt de önskar, hela universum blir helt förvirrat av dessa människor som inte har ett klart fokus för sig.

Ju mer otydlig du är i ditt fokus, ju otydligare blir budskapet till universum, ungefär som när man lekte viskleken som barn. Man börjar med en mening som man viskar till nästa person, som i sin tur viskar till nästa osv, men vad meningen blir i slutänden kan ju vara något helt annat än vad den var från början.

Låt säga att du är helt säker på att du ska köpa en röd bil, du letar och kollar runt, men så kanske du träffar din kompis som håller på med cykling som träning och han eller hon undrar om inte du ska vara med. Ni börjar prata cyklar, tillbehör och olika finesser. Universum hör dig hela tiden och nu verkar ju inte den där bilen vara aktuell längre, och rätt som det är så kanske du står där med en röd cykel och undrar varför du aldrig hittar någon bil.

Vad tydlig med vad du vill, fokusera på det du önskar, ta ett litet steg varje dag som tar dig till ditt mål, men vad du än gör – håll ditt fokus och känn den glädjande känslan av att lyckas. Du blir en vinnare!

Om du önskar personlig vägledning för att nå dina mål och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *