Visdomskort v.3

För att ta del av Framtidsvisions alla inlägg och erbjudanden följ mig gärna på Facebook, https://www.facebook.com/framtidsvision/

Tarotkortens budskap (High Priestess)
Här gäller det att gå på känslan, översteprästinnan säger att du ska lita till din intuition för nu är den stark. Genom att ha full tillit till dig själv kommer allt bli till det bästa. Känns ett val fel så avstå, är din känsla positiv så fortsätt på den vägen.

Genom att lita till din intuition får du tillgång till en högre visdom, mysterier kan uppenbara sig och du växer som person. Fortsätt vandra på denna magiska stig, låt magin flöda i ditt liv.

Orakelkortens budskap (Answering the call)
Du har blivit hörd, men nu måste du lyssna tillbaka. Universum sänder meddelanden till dig via guider, andar, änglar, förfäder osv. Var vaksam på alla tecken, var vaksam på din intuition. Meddelanden och tecken kan uppenbara sig på så många olika vis, se dem med alla dina sinnen, dofter, ljud, drömmar, känslor, små tecken på himlen, på marken, överallt omkring dig. Tro, ha tillit och följ de tecken du får så kommer mirakel att uppenbara sig för dig. Din tid är nu!

Änglarnas budskap (Opal)
Dina barn är beskyddade på jorden och i himlen. Släpp eventuell oro som du har för dina barn, de är gudomligt beskyddade av kärlek. Ett barns själ består av renaste ljus, just det ljuset beskyddas alla dina barn med. Se dina barns kärleksfulla ljus, där finns bara fullkomlighet, godhet och oskuldsfullhet. Där i bor kärleken.

Kom ihåg att även du varit ett barn en gång och detta ljus finns även i dig. Bejaka ditt eget inre barn och låt kärlekens ljus lysa genom dig i dina tankar och dina handlingar.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu är det tid att känna inåt och lita till din intuition. Tveka inte, utan ha full tillit så blir allt till det bästa för dig och andra. Genom att lita till din intuition kan du nu växa som människa, var vaksam på tecken som universum skickar till dig. Universum har hört dig, nu måste du lyssna på svaret.

Kom ihåg att vi alla är barn, så låt den kärleksfulla lågan lysa för både dig och alla du har omkring dig. Världen behöver mer kärleksfulla handlingar, både du och dina barn är gudomligt beskyddade av det kärleksfulla ljuset.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *