Mina tjänster

Idag tänkte jag göra lite reklam för några av de tjänster som jag erbjuder. Om du vill läsa mer eller boka tid är du välkommen till framtidsvision.com

Du kan även hitta information och boka tid på bokadirekt.se

Du har möjlighet att betala med Klarna, välkommen att boka din måbra-tid.

Coaching
Har du gått vilse i livet, saknar livet mening, känner du bara tomhet eller har du ett mål men vet inte hur du ska ta dig dit? Oavsett vilket så kan individuell coaching vara det som får just dig att upptäcka nya möjligheter, bryta gamla mönster och se lösningar i just din livssituation. 
Intuitiv Tarot
Har du frågor och funderingar som du söker svar på? Är du intresserad av att få vägledning genom Tarotkort? Genom att fråga korten i en tarotlek kan du få både svar och vägledning på de tankar och bekymmer du upplever i din vardag. Tarotkorten kan hjälpa dig med vägledning och val som du kan behöva göra för att komma vidare i livet. Är du intresserad av vad framtiden har att erbjuda?
Vägledd meditation
Söker du efter det inre lugnet, behöver du rena ditt sinne från energislukande tankar eller är du nyfiken på att besöka ett av dina tidigare liv? Oavsett vad just du söker så är meditation ett verktyg för att finna svar på många av dina inre frågor. I dagen stressade samhälle är det viktigt för ditt inre välbefinnandet att ibland stanna upp och reflektera inåt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *