Vågar du förändra?

Idag har jag valt att reprisera ett inlägg från förra året som fick en del positiv uppmärksamhet. Vilken typ av personlighet är du, hoppar du på tåget när du kommer eller är du den som står kvar på perrongen och missar chansen när den kommer?

Ibland dyker det upp tillfällen i våra liv som kan leda till en stor förändring. Det kan vara erbjudande om jobb, en vågad idé, ett personligt förslag och så vidare.

Frågan att ställa dig då är om du ska hoppa på tåget innan det lämnar perrongen.

Ibland funderar du kanske inte ens över alternativet eftersom du tycker att det låter orimligt, befängt eller tror att det är omöjligt.

Men tänk om, tänk att våga, tänk att göra skillnad, tänk att få förändring!

Eller tänker du på att bara få vara kvar i det trygga välkända utan förändring?

Vilket tilltalar dig mest, att komma vidare eller fortsätta i slentrian?

Vi har alltid valet att stanna i den trygga zonen, dvs att göra passiva val, eller våga gå utanför och göra aktivt val.

När du blir gammal och ser tillbaka på ditt liv tror du då att du kommer att ångra dina passiva val eller dina aktiva val? Förmodligen kommer du att ångra att du inte tog chansen att göra ett val när möjligheten kom och medan tid fanns.

De passiva valen gör du utifrån rädsla för det okända. Men varför mata en destruktiv känsla som inte kommer att hjälpa dig vidare i livet?

De aktiva valen fyller dig med liv, insikter och glädje. Genom aktiva val stärker du även din självkänsla och växer som människa.

Vilka tillfällen i livet har du försakat hittills och vilka möjligheter har du idag?

Gör dina val utifrån ditt hjärta, men kom ihåg att göra dem aktivt.

Om du önskar personlig vägledning för att nå dina mål och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *