Visdomskort v.4

För att ta del av Framtidsvisions alla inlägg och erbjudanden följ mig gärna på Facebook, https://www.facebook.com/framtidsvision/

Tarotkortens budskap (Fool)
Känn dig fri, våga ta steget, lek och var kreativ. Låt inget hindra dig, se målet och dina möjligheter. Du har all chans att lyckas, det är nu det är dags! Glädjen i dig växer när du vågar vara fri. Vad är frihet för dig? Vad är ditt mål?

Det är dags att utforska nya vägar, och nya möjligheter kommer att uppenbara sig för dig varefter du går framåt. Dags att ta en risk, ha tillit, allt är just nu möjligt!

Orakelkortens budskap (Sweat Lodge)
Rengör ditt sinne, din själ och din kropp från negativa energier, oro och tankar. Gör dig av med det som du inte behöver i ditt liv, det kan vara både saker, vanor och personer. Genom att frigöra dig från dessa energislukare kommer ditt sinne höra den inre vägledningen som kommer från din själ. Nya bättre möjligheter kan nu komma till dig.

Gör det enkelt för dig, ta en sak i taget. Vad kan du göra dig av med idag? Det som inte tillför något i ditt liv kan vi kalla för ogräs, det är riktiga energislukare som breder ut sig och tar plats och suger upp energin från det omkringvarande, tills det kväver sin omgivning.

Något lätt som du kan göra om du inte vet var du ska börja är t ex att städa ur garderoben. Finns det kläder där som du aldrig använder? Fundera över din bekantskapskrets, har du bara människor som tillför dig energi, eller har du ogräs även där? Personer som slukar din energi är inga som du ska fortsätta att umgås med.

Genom din utrensning gör du plats för livet att blomstra, det gäller att sköta om sin livsrabatt, vattna och gödsla det som ger dig kraft och rensa bort resten.

Änglarnas budskap (Opal)
Många gånger dyker detta kort upp som en visdom. Det betyder att ni är många som oroar alldeles för mycket för era barn. Överlämna din oro till änglarna, dina barn är alltid omgivna av beskyddande skyddsänglar, både på jorden och i himlen.

Istället för oro, älska dina barn och ge dem den kärlek som de alltid förtjänar. Ett barn som lär sig att kärleksfulla handlingar är den största gåvan växer upp till omtänksamma individer som kan föra kärlekens gåva vidare.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu är det dags för frigörelse på alla plan, rena din kropp, själ och sinne från energislukande tankar, känslor, människor och saker. Be änglarna om hjälp när det gäller frigörelse från oro som gäller dina barn.

Rensa ut och gör plats för det nya, våga prova nya vägar. Ta chansen eller risken, just nu har du alla möjligheter att lyckas. Genom att rensa bort dina ogräs kommer du att känna större frihet och det är mot friheten du ska gå. Vad är ditt mål, rensa bort hindren och se dina möjligheter. Lycka till!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *