Kortet för dagen måndag v.44

http://framtidsvision.com

Kärleksparet
Du är just nu inne i en kärleksfull, passionerad och romantisk period. Om du är singel så är du mottaglig för nya kärleksäventyr och kanske känner du dig lite känslomässigt och romantiskt svulten just nu. Men du har nu stor möjlighet att möta någon som är kärleksfull och passionerad, kanske lite hemlighetsfull, vilket kan leda till heta möten.

Om du är i ett förhållande kan er kärlek fördjupas, komma till en ny nivå eller plötsligt åter väckas till liv. Heta, intima kärleksmöjligheter öppnar sig nu. Varför inte tända lite ljus, njuta av god mat och någon trevlig dryck? Genom att skapa förutsättning för romantik ökar dina möjligheter för passionerade ögonblick.

Se även: Visdomskort v.44

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *