Kortet för dagen, tisdag v.44

http://framtidsvision.com

Åtta i mynt
Nu är det en bra tid i höstmörkret att du förkovrar dig inom något ämne eller område som intresserar dig. Det kanske är något du tänkt på under en period men ännu inte tagit tag i, då är det dags nu. Eller också kanske du bara vill krypa upp i soffhörnet och läsa en god bok och äta chokladpraliner.

Kortet säger att du ska göra det du tycker om, och det ser ut som att du får ny kunskap på vägen. Som att du ska lära dig något nytt eller få upp ögonen för något. Följ din inre känsla för vad som känns rätt för dig, så är du garanterat på rätt väg.

Ett positivt kort som ger dig nya rikedomar, kan vara rikedomar av insikt, kunskap eller rent av pengar, men det kan även vara själslig rikedom och känslan av inre harmoni.

Se även: Visdomskort v.44

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *