Kortet för dagen, onsdag v.44

http://framtidsvision.com

Åtta i bägare
Våga gå vidare, våga ta nästa steg. Du vet vad du har och kan känna en osäkerhet inför vad framtiden skulle kunna erbjuda, men enda sättet att ta reda på vad är att gå vidare.

Om du ska öppna upp och bjuda in något nytt i ditt liv så måste du också göra plats för det. Om du t ex har bestämt dig för en ny soffa i vardagsrummet, så tänker du ju inte behålla den gamla också. Du kan hitta andra användningsområden för den gamla, men du vill troligtvis inte ha den gamla soffan och den nya tillsammans i samma rum.

Detsamma gäller alla andra områden i livet, om du vill gå vidare i kärleken så behåller du kanske inte ditt ex i samma hus som sin nya kärlek, eller om du vill byta jobb så tänker du inte jobba på två ställen samtidigt.

Lämna nu det gamla bakom dig och gå vidare mot det okända, du är redo inom det livsområdet där du känner att det är dags. Nya förutsättningar och möjligheter kommer att öppnas för dig, men du måste våga ta det första steget.

Se även: Visdomskort v.44

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *