Kortet för dagen, torsdag v.2

http://framtidsvision.com

Sex i svärd
Nu är du på väg på din livsresa. Du kanske inte riktigt vet var den bär ännu, men du har nu klivit på båten som tar dig vidare.

Idag kan det vara så att du rent fysiskt åker till en plats som ligger längre bort, eller du kanske planerar en fysisk resa till en plats du vill besöka. Men det kan även vara så att du just klivit på båten till din inre livsresa.

Starka energier påverkar mänskligheten just nu och har gjort tydligt under det senaste året. Hela mänskligheten är på väg in i en högre vibration. Det kan ta sig många olika uttryck, exempelvis genom sjukdom. Kroppen behöver rena sig och göra sig av med slaggprodukter som inte tjänar sitt syfte i en högre vibration. Det handlar även om tankemönster och handlingar. Kämpa inte emot den rening som du genomgår, då kommer du inte vidare utan blir kvar och förankrad i din hamn.

Kasta loss från din hamn och låt livet ta dig vidare, det kan vara läskigt och utmanande med det nya som är på väg, men det är det som kommer att ge dig mer glädje och kunskap i livet. Det är det som sker som är meningen med ditt liv, din livsresa, ditt lärande i just ditt liv. Allas våra resor är unika och tar sig uttryck på olika vis, vi har alla en unik livsväg att vandra.

Se fram emot den resa som du just nu är en del av och som kommer att ta dig till nya destinationer. Se fram mot spänning, glädje och tillfredsställelse i ditt liv. Trevlig resa!

Se även: Visdomskort v.2

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *