Kortet för dagen, tisdag v.5

http://Framtidsvision.com

Fem i stavar
Idag ser du ut att få kämpa för din sak. Det kan handla om menings-skiljaktigheter eller någon annan form av yttre motstånd som du stöter på.

Motståndet kan vara både människor som du behöver strida mot i någon fråga, men det kan även vara så att du måste tänka på din hälsa. Kroppen utsätts ständigt för yttre hot i form av bakterier och virus, men det kan även vara en stressig situation som gör att din kropp inte mår bra.

Motståndet kan vara både fysiskt och psykiskt. Rådet idag är därför att ta det lugnt. Undvik konflikter, ge dig inte in i en diskussion om du inte måste. Du kanske behöver svepa in dig i en varm filt och vila din kropp eller få hjälp med att strukturera upp en stressig situation. Se till att be om hjälp om du behöver det.

Se även: Visdomskort v.5

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *