Kortet för dagen, måndag v.17

http://framtidsvision.com

Raziel – Faith
Idag kommer budskapet från änglarna av Atlantis.

Kortet uppmanar dig till att ha tillit och ärkeängeln Raziel finns där för att hjälpa dig om du önskar. Om du känner dig osäker eller att du tappat mod och tilltro till någon situation i livet, då finns han där för att stötta och hjälpa dig vidare. Men du måste själv be honom om hjälp.

När du nu är på väg mot nya äventyr så kommer universum stötta dig genom att varsamt föra dig framåt. Universums energier är ren magi som finns runt omkring dig.

Raziel uppmanar dig att fråga dig själv vad det är som du behöver frigöra dig själv ifrån. Om du håller fast vid tankar, känslor eller situationer som behöver frigöras så kommer din situation att förvärras. Så släpp och frigör dig, ha tillit och be om hjälp om du behöver det. Hjälp, stöd och vägledning finns omkring dig hela tiden. Ha tillit!

Se även: Visdomskort v.17

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *