Kortet för dagen, tisdag v.17

http://framtidsvision.com

Fyra i Luft
Det ser nästan ut som att luften har gått ur dig, som att du tappat hoppet på något vis. Ibland har vi svårt att komma vidare i våra tankar och då låter vi samma tankar mala runt flera varv utan att vi hittar någon lösning. Det som händer då är att vi kan uppfatta problemet större än vad det är och vi kan känna en större hopplöshet än vad vi skulle behöva göra.

Om du tittar på kortet så ser du att kvinnan ser uppgiven ut, men ovanför henne så lyser en stjärna. Hon har inte upptäckt den än eftersom hon inte ens ser åt det hållet. Budskapet idag är med andra ord, lyft din blick, se vilka möjligheter som finns, du kanske kan be någon att hjälpa dig för att komma vidare.

Du behöver vila ditt sinne från alla dina tankar. För att kunna tänka i nya banor och se nya möjligheter behöver du släppa dina tankar en stund, rena ditt sinne genom att vila, meditera, gå i skogen, baka eller något annat som du upplever som avstressande och som ger dig ny energi. Du kommer att bli mer klarsynt och skarptänkt om du renar dig från din tankeloop och låter nya perspektiv komma till dig.

Se även: Visdomskort v.17

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *