Kortet för dagen, tisdag v.21

http://framtidsvision.com

Nio i Svärd
Idag är det något som döljs eller undanhålls för andras ögon och öron. Något som inte får komma fram. Det ser ut som att det är du som vill dölja något, men det kan även vara så att någon mörkar något för dig.

Du verkar ha en del funderingar och tankar som snurrar i ditt huvud, och kanske ställer till det lite för dig. Skapa dig inte en fantasi av något du inte vet allt om. Det kan vara så att du i dina tankar skapar en verklighet som egentligen inte är sann och som i sig blir till en tung hemlighet du bär på och inte mår bra av.

Om det är du själv som bär på en hemlighet så behöver du prata med någon som du litar på för att lätta både ditt hjärta och ditt sinne. Det ser nästan ut som att du är jagad eller tror dig vara jagad av något dåligt. Ta hjälp och stöd från någon du känner tilltro till.

Se även: Visdomskort v.21

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *