Kortet för dagen, onsdag v.21

http://framtidsvision.com

Två i Mynt
Nya möjligheter ser ut att komma till dig idag. Det ser ut som att du hamnar i någon form av valsituation där alternativ ställs mot varandra. Det kan vara något erbjudande som dyker upp som verkar lockande.

Valet kan t ex handla om något erbjudande eller förändring av jobb eller arbetsplats, det kan även vara något kopplat till boende, inköp av något slag eller studier. Det kan vara någon ansökan du skickat in som du får svar på eller flera erbjudanden som verkar komma från olika håll.

Oavsett hur du väljer så kommer valet att utfalla till ditt bästa. Gå på din inre känsla för vad som känns bäst och rätt för just dig. En spännande dag!

Se även: Visdomskort v.21

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *