Kortet för dagen, fredag v.21

http://framtidsvision.com

Den hängde mannen
Behöver du kanske se saker ur ett nytt perspektiv? Det här kortet kan dyka upp när man kan behöva vända och vrida på saker för att hitta nya lösningar. Du behöver helt enkelt vara lösningsfokuserad.

Ibland kör vi på i gamla hjulspår, för att vi alltid har gjort på ett visst sätt, det känns trygg och bekant och vi reflekterar inte ens över det utan bara kör vidare. Idag kan du stöta på någon form av hinder eller motgång som gör att du tvingas till att hitta en ny lösning på ett plötsligt uppstående problem.

Kortet manar dig till att inte göra dig till ett offer för den situation som du ställs inför. Det är lätt att skylla på andra, peka finger åt någon, eller låta någon annan ta ansvar för att lösa det problem som uppkommit, som att det är någon annans fel.

Det är inte rätt väg att gå. Meningen är att det är du som ska vara lösningsfokuserad och lära dig något nytt av den situation som uppstår. Istället för att göra dig till ett offer ska du försöka lösa problemet eller situationen och gå vidare med ny insikt och därmed bli en starkare och klokare människa.

Se även: Visdomskort v.21

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *