Kortet för dagen, måndag v.22

http://framtidsvision.com

Fem i Stavar
Just nu kan du känna att du har för mycket omkring dig, lite som att du går en strid varje dag bara för att hinna med alla måsten. Det kan även vara så att du upplever en del motgång just nu och att du kanske måste kämpa extra hårt eller stå på dig mer än vanligt för att nå fram dit du vill.

Du är tillräckligt stark, du har tillräckligt med kunskap och du är tillräckligt bra som du är. Du behöver inte bevisa något för någon. Du kommer att klara alla hinder och motgångar. Tro på dig själv och lös ett problem i taget, om du försöker lösa allt samtidigt så tappar du din kraft, men om du fokuserar på var sak för sig blir du starkare och oövervinnerlig.

Se även: Visdomskort v.22

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *