Kortet för dagen, onsdag v.30

http://framtidsvision.com

Översteprästen
Ibland önskar vi oss mer än vad vi kan få, eller är allt möjligt? Kortet pratar om att du måste börja med din insida. I dagens samhälle är det lätt att vi söker lösningar utanför oss själva för att hitta en inre tillfredsställelse, det är en falsk ingivelse.

För att må bra måste vi söka inåt. Kortet säger att du ska lyssna noga på dig själv, din kropp, din själ och ditt sinne. Vad behöver du just nu för att må bra på insidan. Lyssna noga på din intuition, kanske genom meditation.

Kortet säger att alla svar finns inom dig, så sök på rätt plats för att hitta din inre frid och glädje.

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *