Kortet för dagen, måndag v.31

http://framtidsvision.com

Fyra i Stavar
Idag kan det finnas något att fira. Är det något mål som du har uppnått eller ett beslut som du har fattat och känner dig otroligt nöjd eller stolt över? Något känns extra bra idag, det är nästan lite feststämning i luften.

Du kanske har bestämt dig för att göra en förändring i livet och nu är det dags för det där första spadtaget, eller möjligheterna till att göra den där förändringen som du längtat efter kanske nu plötsligt infinner sig. Men det kan även vara så att du når ett mål eller ett delmål i ett projekt eller i en förändringsprocess som du håller på med.

Korten kan även visa på firande av brudpar, förlovning eller liknande. Oavsett vad du firar idag så är det positiva energier och om du står inför någon typ av beslut eller förändring i ditt liv så är det just nu en lyckosam sådan.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.31
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *