Kortet för dagen, tisdag v.31

http://framtidsvision.com

Två i Bägare
Idag ser det ut att vara lite romantik i luften, det kan även vara vänskap som blomstrar just nu. Om du har gamla oförrätter så är det idag läge att lägga ner stridsyxan och försöka se med lite mer blida ögon på tillvaron.

Om du lever tillsammans med någon så kan denna dag bjuda på fördjupande samtal i er relation, kanske dags att försöka komma ett steg vidare. Vad har ni för planer för framtiden? Det är även gynnsamma energier för att bara vara tillsammans med varandra och njuta av varandra sällskap, precis som bilden visar. Det är även gynnsamt läge för ett frieri.

Om du är singel så kan den här dagen vara perfekt för en ny date, eller kanske ta den där kontakten med den där personen som du har tänkt på ett tag, vem vet vart det leder. Idag är en bra dag att våga språnget.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.31
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *