Kortet för dagen, torsdag v.31

http://framtidsvision.com

Kungen i Stavar
Det här kortet brukar komma upp i samband med att beslut ska tas i någon fråga. Det kan handla om kontrakt som ska skrivas eller någon form av långsiktig planering som ska göras.

Det kan vara en tuff energi som kommer in idag, som ett eldprov som du måste genomgå för att komma vidare. Anledningen till varför du hamnar i den här energin är för att du måste agera nu, du tvingas helt enkelt till att fatta beslut och på så vis så kommer du att komma vidare i livet. Den här energin manar till att du ska röra dig framåt, stå inte kvar för länge i det gamla för då bränner du dig.

Det är tid att ta kommandot över livet och göra hållbara planer för framtiden. Fundera över vem som dikterar din framtid, är det du eller någon annan? Kortet kan även visa på en man som finns i ditt liv, eller som du idag på något vis får kontakt med och som pushar på dig för att du ska komma vidare.

Om du just nu står i ett läge i livet där du inte vet hur du ska göra så är det klokt att ta hjälp av en person med dessa energier som kan pusha och hjälpa dig framåt till nya beslut.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.31
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *