Kortet för dagen, måndag v.36

http://framtidsvision.com

Fyra i Bägare
Något verkar bekymra dig idag. Något kanske behöver komma till sin lösning och du verkar inte riktigt veta hur du ska göra. Men svaret eller den hjälp som du behöver ser ut att finnas framför dig, du behöver bara lyfta blicken och ta emot det stöd eller den hjälp som finns där. Lyft blicken och se dig omkring. Du har allt som du behöver i livet just nu.

Kortet manar dig även till att inte lägga energi på sånt som du inte kan påverka. Ibland lägger vi för mycket energi på det som vi ändå inta kan göra något åt, det kostar mycket energi och löser ingenting. Det som gäller idag är därför att inse om du kan lösa problemet eller ej. Om du kan lösa det så har du alla verktyg som du behöver, använd din inre kompass så leder den dig rätt.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.36
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *