Kortet för dagen, torsdag v.36

http://framtidsvision.com

Kungen i Mynt
Idag verkar saker och ting komma till en lösning. Om du har haft bekymmer med ekonomi så kan idag en extra slant trilla in, har du haft kärleksbekymmer så kan du idag se nya möjligheter. Idag kan en känsla av inre välbefinnande infinna sig.

Det kan till och med vara en dag som är värd att fira lite extra och kanske sätta lite guldkant på vardagen med något gott att äta och dricka.

Något som du arbetat hårt för under en period kan nu ge dig avkastning, det kan vara dags att ta hem skörden. Det kan också vara så att du blir bjuden på lite extra lyx av någon i din närhet, troligtvis en man. Förutsättningarna för lite extra guldkant på tillvaron är hur som helst extra god idag.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.36
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *