Kortet för dagen, tisdag v.38

http://framtidsvision.com

Sex i Bägare
Idag är det läge att bjuda på sig själv, vara givmild och finnas till för både dig själv och andra. Du kan behöva hjälpa någon i din närhet, men det kan också vara du som behöver ta hjälp av någon annan.

Det kan också handla om givande av gåvor, du kanske vill uppmärksamma någon idag genom en present eller liknande, det kan även vara det omvända att någon uppmärksammar dig på något vis.

Det är en bra dag för att umgås och njuta av socialt umgänge, kanske göra något tillsammans med någon du tycker om, eller ringa ett samtal till den där personen som du inte pratat med på ett tag. Kom ihåg att det du ger får du tillbaka.

På bilden ser vi två personer, varav den ena ger och den andra får, bilden avslöjar dock inte riktigt vem som är givaren och vem som är mottagaren. Det är heller inte det som är det viktiga i kortets budskap, det viktiga är att du bemöter alla du har omkring dig på det vis som du själv vill bli bemött.

Kortet visar på en dag med stor omtanke och kärlek, njut av den energin och lev efter dess visdom.

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.38
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *