Kortet för dagen, onsdag v.38

http://framtidsvision.com

Ess i Svärd
Idag kan du känna dig extra klartänkt, som att saker och ting faller på plats och du får reda i dina tankar. Det kan även handla om ny inspiration som kommer till dig, en idé som plötsligt dyker upp, eller ett budskap med positiv information som kommer din väg.

Du kan få en känsla av att äntligen ser saker ut att lätta, eller du vet vilken väg du ska gå. Var vaksam för idag kan budskap komma till dig när du minst anar det. Lita på det som kommer till dig och våga gå vidare på din känsla. Kortet uppmanar dig till att inte försitta chansen när den kommer, det kan vara nu eller aldrig.

Har du tidigare varit tveksam till något förslag som kommit till dig, så kanske du idag tänker om och följer en instinktiv känsla av att du kanske ska prova nya idéer eller vägar trots allt. Känslan av att vara lite som pånyttfödd kan infinna sig idag.

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.38
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *