Kortet för dagen, fredag v.38

http://framtidsvision.com

Pagen i Bägare
Lek, busa och var kreativ. Idag är en dag att plocka fram barnet i dig. Släpp alla dina måsten och njut av livet. Gör det som du tycker om och som ger dig en inre tillfredsställelse. Rör dig gärna i naturen och njut av dess energier, om du har möjlighet så vara nära vatten. Naturen och vattnet kan ge dig ny inspiration och hjälpa dig att öppna upp dina kreativa och skapande sidor.

Pagen står för en ung frisk energi med mycket drömmar och känsla för inspiration. Vad drömmer du om? Lyssna till ditt inre, använd den glädjefyllda och positiva energin och skapa din dag idag. Du äger din dag, ingen annan. Vad väljer du att göra?

Du kanske startar upp en dröm inför framtiden, följ din känsla för vad som är rätt för dig. Glädje kan vara att få njuta av något gott att äta eller att få läsa en underbar bok, att se världen ifrån hästryggen eller att skapa något med händerna, osv. Det är bara du som sätter gränsen för din egen kreativitet och glädje. Kortet säger att idag ska du vara spontan, kreativ, lekfull och lite barnslig. Fånga dagen!

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.38
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *