Kortet för dagen, måndag v.39

http://framtidsvision.com

Solen
Vilket lyckosamt kort som visar sig idag. Det här kortet visar att du befinner dig på rätt plats i livet, även om du kan känna dig tveksam till det ibland så vill det här kortet förmedla att du är på rätt väg.

Något kan idag få dig att känna sådan lycka att du vill dansa fram, precis som de gör på bilden. Det kan vara en händelse som sker så att du känner ett lyckorus inom dig. Det kan även vara så att du befinner dig i den här energin under flera dagar, och inte bara för stunden.

Det här kortet är alltid ett positivt kort. Om det är något som du funderar över så är svaret ja. Solen säger att svaret är ja, det är dags att agera, det är rätt tid att våga, det är rätt tid att fira, det är nu det är dags!

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.39
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *