Kortet för dagen, tisdag v.39

http://framtidsvision.com

Fem i Bägare
Ge inte upp hoppet, svaret eller lösningen är nära. Ibland vill vi att tiden ska skynda på när vi kanske väntar på ett svar och ibland kan vi känna uppgivenhet eftersom vi tror att vi har missat målet. Men kortet idag vill säga till dig att inte ge upp hoppet, även om din känsla för något just idag kan dala något.

Om du tittar på kvinnan på bilden så kan du se hennes uppgivenhet, hon ser ut att ha en känsla av övergivenhet och att loppet är kört. Bakom henne står ett uppdukat och festligt bord, men gästerna kom aldrig. Vad hon inte vet är att de har blivit försenade.

Om du är astrologiskt intresserad så vet du kanske att planeten Merkurius just nu backar, mellan den 27/9 och den 18/10. Det påverkar oss här på jorden genom att ställa till lite oreda i våra planeringar så som förseningar och fördröjningar, samt en hel del frustration över tekniska haverier.

Så håll ut idag och vet med dig att det du väntar på troligtvis har blivit försenat av olika anledningar. Lösningen eller svaret på dina frågor eller bekymmer kommer inom den närmaste tiden.

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.39
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *