Kortet för dagen, onsdag v.39

http://framtidsvision.com

Knekten i Mynt
Har du varit osäker på åt vilket håll du ska vrida eller vända dig? Då ser det ut som att svaret kommer idag, en ny kompassriktning ser ut att bli intressant.

Kortet för med sig en lite busig och ungdomlig energi som är redo för nya äventyr. Kortet visar även på att de frön som du sår nu kommer du att kunna njuta av längre fram. Dina idéer och projekt som ligger i startgroparna nu verkar kunna bära frukt under våren.

En liten varning dock, ge dig inte i kast med ett nytt projekt och låt dig inte luras in i en ny affär eller idé som låter för bra för att vara sann. Kortet manar till en viss försiktighet och att du ska planera noga så att du inte blir besviken i slutänden.

Så ta de närmaste veckorna och fundera över om det är något projekt som du tänker starta upp och lägg i så fall upp en plan för hur du vill att det ska se ut. Då kommer belöningen med tiden att bli riklig.

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.39
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *