Kortet för dagen, fredag v.47

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Fyra av Välsignelser
Är du girig och snål eller kanske bara ekonomisk? Är du mer fäst i dina materiella ägodelar än vad du behöver vara? Det kan vara dags för en liten urstädning där du ser över dina materiella tillgångar.

Vad behöver du spara, vad kan du ge bort, vad kan du sälja osv. Kom ihåg att lyckan sitter inte i prylar och ägande, låt dig inte förföras av dina inre demoner att spara på sånt som inte längre fyller en funktion.

Lycka kan vara att få dela med sig och att ge bort. Att skänka till en välgörenhetsorganisation eller ge bort till någon mer behövande kommer att göra att din själ blir mer lycklig än av att samla på materiella tillgångar i överflöd. Risken är då att du aldrig blir nöjd utan bara vill ha mer och mer, då har girigheten slagit klorna i dig.

Genom att ge upp sin girighet kan man till slut få sinnesro. Att ge är saligare än att få. Dagens budskap blir således att du ska dela med dig av det du kan till andra och mer behövande. Du vill inte sluta som de giriga trollen på bilden.

LÄNKAR:
Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.47
och
Månadsläggning för november

Boka din tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *