Kortet för dagen, torsdag v.52

http://framtidsvision.com

Nyfiken på hur ditt 2022 blir? Boka en årsläggning om 60 min.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Djurens Råd
Vad letar du efter eller vad söker du svar på? Alla svar finns redan inom dig. Om du har svårt att höra din inre röst så kan skogen med sin natur och alla djur hjälpa dig på traven. I naturen finns all samlad kunskap och magi som krävs för att leva ett liv på jorden.

Men för att ta del av naturens ofantliga kunskap och rikedom så måste du vara uppmärksam. Två personer som går tillsammans genom en skog kommer att se olika saker beroende av var de har sitt fokus.

Kortet vill att du nu ska rannsaka dig själv, ta en titt på det år som varit. Vad har du lärt dig, vad tar du med dig, kunskaper, erfarenheter, glädje och sorg. När det här kortet visar sig är det dags att göra avslut och skärskåda sig själv, sina tankar och sina handlingar. Förlåtelse, bedömande och tydliggörande av det år som varit kommer nu att hjälpa dig att hitta vägen framåt.

Uppenbarelser och insikter kan nu komma till dig. Det kan vara dags för en ny livsväg eller livssyfte nu. Det är tydligt att det är dags att avsluta det här året och gå in i det nya som kommer.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.52
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Detta var ett fantastiskt vackert budskap och jag är så lycklig att jag fick ta del av det! Det känns träffande och stärker mig. Varmt tack och Gott Nytt År! Zandra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *