Kortet för dagen, fredag v.8

http://framtidsvision.com

Boka egen läggning? Länkar hittar du längst ned.

Dårskapen
Nu är det tid för stora förändringar. Se över ditt liv och vad som servar dig bäst. Finns det energitjuvar, gamla bördor och livsmönster som inte tjänar dig längre? Rensa ur för att gå vidare med lättare steg. Endast en dåre bär runt på det som inte tjänar hans syfte.

När du gör dig av med det som inte ger dig kraft och energi i livet så gör du rum för det nya. Ny livskraft, spiritualitet och energi kan strömma in i ditt liv igen och du kan bli både lyckligare och starkare än du varit på länge. Gör plats så att skönhet åter kan blomstra i ditt liv, du tjänar inget på att krampaktigt hålla kvar de destruktiva och energislukande delarna av ditt liv.

Kortet förmedlar att nu är det slut på en era i ditt liv, nu ska det gamla städas ur för att göra plats för det nya. Dåliga idéer ser ut att nå sin oundvikliga slutpunkt. Återbruka och återanvänd de kunskaper och den erfarenhet som gynnar dig och gör dig fri från dina begränsningar.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.8
och
Månadsläggning för februari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *