Kortet för dagen, måndag v.9

http://framtidsvision.com

Intresserad av en privat läggning? Länkar hittar du längst ned.

Väktaren av Visioner
Följ din känsla för vad som är det rätta, våga lita på ditt hjärta. Du ska inte tänka för mycket just nu, utan bara handla utifrån ditt hjärtas röst. Ditt hjärta vet vad som är det rätta, du har med andra ord alla svar du behöver inom dig. Använd dig av meditation om du känner att du behöver stillhet för att höra din inre röst.

Den omedvetna och intuitiva sidan är nu stark hos dig, det är som att den är på tillväxt och blir större för var dag som går. Med det intuitiva så växer också ljuset inom dig, använd det kärleksfulla ljuset i dina handlingar och i ditt agerande. Ur kärlek kan det bara födas mer kärlek, det är vad både du och världen behöver mer av just nu.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.9
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *