Kortet för dagen, fredag v.26

http://framtidsvision.com

Kontaktuppgifter och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Väverskan av Välsignelser
Det här kortet utstrålar så mycket glädje och värme. Det vill påminna dig om att du ska njuta av livets välsignelser, ta emot det som kommer till dig och var ödmjuk i ditt bemötande av andra. Kvinnan på bilden kan symbolisera dig eller en kvinna i din närhet som får dig att må bra ända in i själen.

Den här kvinnan vet precis vad du behöver och när du besöker hennes stuga i den lilla skogsgläntan blir du omfamnad av känslan av frid och känslomässigt överflöd. Det är en jordnära kvinna, hon har en naturlig och intuitiv koppling till allt levande och hela hon utstrålar en moderlig kärlek.

Kortet vill förmedla att du behöver ta hand om dig själv eller kanske söka hjälp och vägledning hos en pålitlig person, se dig omkring, den här kvinnan kan finnas i din närhet. Det kan även vara det omvända, det kan vara du som står för tryggheten, klokskapen och vägledningen och kan hjälpa andra.

LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.26
Månadsläggning för juni månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mailadress: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *