Kortet för dagen, måndag v.27

http://framtidsvision.com

Månadsläggning för juli månad finns nu ute, aktuella länkar hittar du längst ned i inlägget.

Fem av Välsignelser
En känsla av fattigdom kan idag uppbåda sig. Det kan handla både om upplevelsen av ren ekonomisk fattigdom, men det kan även vara en känslomässig fattigdom, en energifattigdom, som sveper fram över dagen. Ge dock inte upp hoppet, möjligheter och lösningar finns omkring dig.

Vid en närmare titt på kortet så syns rikedomen i form av jordgubbar i snön. Men den hemliga frukten kan bara upptäckas av den som är generös och god, och handlar utifrån sitt hjärta. Kortet manar dig till att inte tycka synd om dig själv, risken är då att du missar de mirakler som sker omkring dig. Precis som pojkarna på bilden som har glömt att lyfta blicken från sin egen misär.

Idag ska du försöka fokusera på dina styrkor och dina möjligheter. Det är lätta att fastna i sina tankar och bara se problem och hinder. Men de motgångar som du idag kan uppleva kan också få sin lösning, lägg din energi på rätt fokus så kommer saker och ting att kännas lättare och dina mentala bördor förminskas.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *